Mer information om fönsterbyte

Viktigt att tänka på inför fönsterbytet

För oss är det viktigt att det blir så enkelt som möjligt för dig som kund att genomföra ett fönsterbyte. För att underlätta detta kan en av våra erfarna medarbetare komma på ett kostnadsfritt besök, så att vi tillsammans kan se över fastigheten och hitta en bra fönsterlösning som passar dels dig som fastighetsägare och dels de som bor i fastigheten - oavsett om du representerar en bostadsrättsförening eller om du är hyresvärd.

Vi arbetar med kostnadsfria besök, utan att ställa några krav på köp. Under besöket så kan vi hjälpa dig att hitta den rätta lösningen för din fastighet. Du kan du också få ett pris att ta ställning till. När det gäller större projekt sätter vi oss gemensamt ner vid inledningen av projektet för att ta fram en gemensam och väl utarbetad handlingsplan och ett åtgärdsförslag som passar kunden och de som bor i fastigheten på bästa möjliga sätt gällande såväl tid som arbetsordning osv.

En arbetsdag räcker

Det är viktigt att installationen av nya fönster blir korrekt utförd. Att byta fönster tar i normala fall max en arbetsdag. De gamla tas bort, det nya ska sättas på plats och alla de olika detaljerna runt omkring, som fönsterbänkar, bleck och lister, ska fixas. Vi kan även hjälpa till med att frakta bort dina gamla fönster om det behövs.

När fönsterbytet är klart så kan vår montör gå igenom produkterna och arbetet tillsammans med dig. Vi erbjuder 10 års garanti på såväl våra fönster som på monteringen.

fönsterbyte Stockholm

Fönster har stor betydelse för en fastighets speciella känsla och karaktär. Samma fönster passar inte lika bra i en gammal 30-talsfastighet  som i en byggnad från 90-talet. Vi kan hjälpa dig med vägledningen och hjälpa dig att hitta fönster som passar till just din fastighet.

Tänk igenom skälen till fönsterbytet

Vad är huvudskälet till att du tänker byta fönster? Vill du ha lägre energiförbrukning och högre komfort så bör du välja fönster med lågt U-värde, det vill säga bra värmeisolering. Är de ett snyggare hus du är ute efter så bör du kolla vilken fönstertyp som passar till just din fastighet.

Står fastigheten nära en högtrafikerad och bullrig väg så är det bäst att du väljer fönster som dämpar ljud utifrån på ett bra sätt. Ska du byta fönster i söderläge så lär du behöva komplettera med glas som skyddar bättre mot solvärmen. Kommer dina fönster att utsättas för mycket väder och vind så är det en bra idé med fönster med självrengörande glas.

Moderna fönster är välisolerade

Dagens fönster har så bra värmeisolering att du får tillbaka en del av din investering på årlig basis. En mycket bra besparing på energikostnaderna. Ett vackert utseende och högre värde på fastigheten blir en ren bonus.

Fönster på bild motsvarar aldrig verkligheten. Därför rekommenderar vi att du ringer till oss så kan vi visa upp fönstren för dig i en verklig miljö.

Oavsett vilket fönster du väljer så kan du få hjälp av oss – vi kan konsten att genomföra ett fönsterbyte.

Skräddarsydda fönsterlösningar!