Mer information om fönsterbyte

Viktigt att tänka på inför fönsterbytet

För oss är det viktigt att det blir så enkelt som möjligt för er som kund att genomföra ett fönsterbyte. För att underlätta detta kan en av våra erfarna medarbetare komma på ett kostnadsfritt besök, så att vi tillsammans kan se över fastigheten och hitta en bra fönsterlösning som passar dels er som fastighetsägare och dels de som bor i fastigheten - oavsett om ni representerar en bostadsrättsförening eller är hyresvärd.

Vi arbetar med kostnadsfria besök, utan att ställa några krav på köp. Under besöket så kan vi hjälpa er att hitta den rätta lösningen för er fastighet. Då kan ni också få ett pris att ta ställning till. När det gäller större projekt sätter vi oss gemensamt ner vid inledningen av projektet för att ta fram en gemensam och väl utarbetad handlingsplan och ett åtgärdsförslag som passar kunden och de som bor i fastigheten på bästa möjliga sätt gällande såväl tid som arbetsordning osv.

En arbetsdag räcker

Det är viktigt att installationen av nya fönster blir korrekt utförd. Att byta fönster tar i normala fall max en arbetsdag. De gamla tas bort, det nya ska sättas på plats och alla de olika detaljerna runt omkring, som fönsterbänkar, bleck och lister, ska fixas. Vi kan även hjälpa till med att frakta bort era gamla fönster om det behövs.

När fönsterbytet är klart kan vår montör gå igenom produkterna och arbetet tillsammans med er. Vi erbjuder 10 års garanti på såväl våra fönster som på monteringen.

fönsterbyte Stockholm

Fönster har stor betydelse för en fastighets speciella känsla och karaktär. Samma fönster passar inte lika bra i en gammal 30-talsfastighet  som i en byggnad från 90-talet. Vi kan hjälpa er med vägledningen och hjälpa er att hitta fönster som passar till just er fastighet.

Tänk igenom skälen till fönsterbytet

Vad är huvudskälet till att ni tänker byta fönster? Vill ni ha lägre energiförbrukning och högre komfort så bör ni välja fönster med lågt U-värde, det vill säga bra värmeisolering. Är de ett snyggare hus ni är ute efter så bör ni kolla vilken fönstertyp som passar till just din fastighet.

Står fastigheten nära en högtrafikerad och bullrig väg är det bäst att ni väljer fönster som dämpar ljud utifrån på ett bra sätt. Ska ni byta fönster i söderläge så lär ni behöva komplettera med glas som skyddar bättre mot solvärmen. Kommer dina fönster att utsättas för mycket väder och vind är det en bra idé med fönster med självrengörande glas.

Moderna fönster är välisolerade

Dagens fönster har så bra värmeisolering att ni får tillbaka en del av er investering på årlig basis. En mycket bra besparing på energikostnaderna. Ett vackert utseende och högre värde på fastigheten blir en ren bonus.

Fönster på bild motsvarar aldrig verkligheten. Därför rekommenderar vi att ni ringer till oss så kan vi visa upp fönstren för er i en verklig miljö.

Oavsett vilket fönster ni väljer så kan ni få hjälp av oss – vi kan konsten att genomföra ett fönsterbyte.

Skräddarsydda fönsterlösningar!