Fönsterbyte Stockholm

För bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare

Övriga tjänster

Din fönsterexpert i Stockholm

Vi är experter på fönster. Vi erbjuder heltäckande tjänster med skräddarsydda lösningar som går att anpassa helt efter fastighetens förutsättningar. I vår fabrik i Vimmerby tillverkar vi måttanpassade fönster av bästa kvalitet i en rad olika varianter, allt efter kundens önskemål och behov. Vi installerar därefter dessa och ser till att du som kund är helt nöjd med resultatet. Vi har stort förtroende för vår produkt och vår hantverksskicklighet vilket gör att vi kan lämna tio års garanti på både fönster och installation.

Vi renoverar dina gamla fönster

Vi har utvecklat ett antal renoveringssystem som gör att vi kan förnya fönstren i en medelstor lägenhet på drygt en halv arbetsdag. Detta innebär relativt låga omkostnader samt mindre störningar i boendet som ibland kan uppkomma vid längre fönsterarbeten.

Utbytesbåge

I denna metod byter vi ut fönstrets träbåge (den yttre ramen) mot en ny och hållbar aluminiumbåge som kan glasas med antingen 4 millimeters energiglas eller isoleringsglas. Karmarna förstärks med aluminiumprofiler som sedan lackeras i önskad färg.

Totalbåge

Detta är en mer omfattande renoveringsteknik där vi ersätter de gamla bågarna med antingen enkel båge eller kopplade bågar i trä och aluminium. Även här täcks de existerande karmarna med aluminiumprofiler som lackeras.

Beklädnad

I de fall bågarna inte behöver bytas eller förstärkas kan det räcka med att vi förstärker karmarna med aluminiumprofiler.

 

 

Vi hjälper dig med nya fönster eller renoverar dina gamla!