Övriga tjänster

Din fönsterexpert i Stockholm

Vi är experter på fönster. Vi erbjuder heltäckande tjänster med skräddarsydda lösningar som går att anpassa helt efter fastighetens förutsättningar. Vi rekommenderar fönster av bästa kvalitet i en rad olika varianter, allt efter kundens önskemål och behov. Vi installerar därefter dessa och ser till att du som kund är helt nöjd med resultatet. Vi har stort förtroende för de produkter vi erbjuder och vår hantverksskicklighet vilket gör att vi kan lämna garanti på både fönster och installation.

Vid sidan av våra kvalitativa fönster kan vi även erbjuda ett brett utbud ytterdörrar och garagedörrar. 

Vi renoverar dina gamla fönster

Vi har utvecklat ett antal renoveringssystem som gör att vi kan förnya fönstren i en medelstor lägenhet på drygt en halv arbetsdag. Detta innebär relativt låga omkostnader samt mindre störningar i boendet som ibland kan uppkomma vid längre fönsterarbeten.

Utbytesbåge

I denna metod byter vi ut fönstrets träbåge (den yttre ramen) mot en ny och hållbar aluminiumbåge som kan glasas med antingen 4 millimeters energiglas eller isoleringsglas. Karmarna förstärks med aluminiumprofiler som sedan lackeras i önskad färg.

Totalbåge

Detta är en mer omfattande renoveringsteknik där vi ersätter de gamla bågarna med antingen enkel båge eller kopplade bågar i trä och aluminium. Även här täcks de existerande karmarna med aluminiumprofiler som lackeras.

Beklädnad

I de fall bågarna inte behöver bytas eller förstärkas kan det räcka med att vi förstärker karmarna med aluminiumprofiler.

fönsterbyten Stockholm

Fasadtjänster

Vi erbjuder fasadlösningar av högsta kvalitet med garantier för en hållbar fasad. Utifrån dina önskemål och vilken typ av fastighet du bor i hjälper vi dig att förbättra fasaden både utseendemässigt och för dess funktion.

Utöver kan vi hjälpa dig med tilläggsisolering av väggar vilket är en fördel för att minska värmeförlusten under kallare årstider och därmed sparar du uppvärmningskostnader.

Vi kan även erbjuda att se över din balkong eller terass för att säkerställa att ingen onödig kyla kommer in i huset. Om så är fallet kan vi arbeta med tilläggsisolering av bröstningsväggar för att garantera att ditt hem undviker fuktskador och värmeförlust.

Vi hjälper dig med nya fönster eller renoverar dina gamla!