Fönsterbyte Stockholm

För bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare | 0700-91 29 93

Om oss

BRETT KUNNANDE INOM PRODUKTION OCH RENOVERING

Stilpro AB är ett mångsidigt företag med fönster som vår allra främsta specialitet. Vi vänder oss till privatpersoner, större fastighetssägare, företag, bostadsrättsföreningar och andra typer av organisationer som är intresserade av ett fönsterbyte. Hela Storstockholm är vårt arbetsområde.

Du får givetvis ett kostnadsfritt offertförslag, och ett fritt besök om så önskas, om du anlitar oss för ett fönsterbyte eller någon annan tjänst. Dessutom lämnar vi tio års garanti på både fönster och vårt monteringsarbete. Våra kunder betalar aldrig mer än det pris som står på offerten.

Hög kvalitet till bra priser

Att byta fönster är en synnerligen god investering för din fastighet. Det lyfter utseendet på ditt hus, höjer dess värde och är också ,mycket positivt ur energisynpunkt. Mindre värmeläckage sparar energi. Hos oss kan du vlja mellan ramar i trä eller aluminium. Aluminiumförnster innebär minimalt underhåll.

Vi har en egen plåtverkstad. Detta gör att du som kund får en smidig helhetslösning när du behöver uppdatera dina fönster. Vi sköter om allt vid ert fönsterbyte.

Vi är ansvarsförsäkrade och har både energimärkning, ce-märkning och p-märkning, vilket gör att du kan lita på att vi utför jobbet på ett fackmannamässigt sätt.Kontakta oss idag om du behöver nya fönster till din fastighet!