Om oss

Brett kunnande inom produktion och renovering

JL Fönster & Fasad i Sverige AB är ett ledande företag inom fönster. Vi vänder oss till privatpersoner som är intresserade av ett fönsterbyte av högsta kvalitet. Hela Sverige är vårt arbetsområde.

Ni får givetvis ett kostnadsfritt offertförslag, och ett fritt besök om så önskas, om ni anlitar oss för ett fönsterbyte eller någon annan tjänst. Självklart ingår garanti inom våra tjänster. Våra kunder betalar aldrig mer än det pris som står på offerten.

Hög kvalitet till bra priser

Att byta fönster är en synnerligen god investering för er fastighet. Det lyfter utseendet på ert hus, höjer dess värde och är också mycket positivt ur energisynpunkt. Mindre värmeläckage sparar energi. Hos oss kan ni välja mellan ramar i trä eller aluminium. Aluminiumfönster innebär minimalt underhåll och en lång livslängd. En bra investering.

Vi erbjuder alla typer av fönster och är märkesoberoende. Detta gör att ni som kund får en smidig helhetslösning när ni behöver uppdatera era fönster. Vi sköter om allt vid ert fönsterbyte. De fönster som byts ut kan vi ta hand om. Vi räddar det som går att rädda och det som behöver kasseras tas till återvinningsstationen där allt behandlas enligt vedertagna regler.

Ett aktivt miljöarbete

Miljön ligger oss varmt om hjärtat och vi försöker hela tiden dra vårt strå till stacken och minska våra egna avtryck. Återvinning är en viktig del i detta.

En annan detalj som vi sätter fokus på är att minska vårt resande. Vi behöver åka bil till arbetsplatserna och vi behöver frakta saker och ting - det är nödvändigt för att kunna genomföra effektiva uppdrag. Däremot behöver vi inte åka onödiga resor. Detta kan undvikas genom bättre planering. Vi ser till att allt är på plats direkt och slipper genom detta åka fram- och tillbaka enbart för att hämta något som glömts bort. I den mån det är möjligt så samåker vi då vi vet att det leder till mindre utsläpp.

Vår verksamhet ska gå i bräschen för att bidra till en lite bättre miljö och värld. Alla bäckar små...
Vi är ansvarsförsäkrade och har både energimärkning, ce-märkning och p-märkning, vilket gör att ni kan lita på att vi utför jobbet på ett fackmannamässigt sätt.

katt fönsterbyten Stockholm

Kontakta oss idag om ni behöver nya fönster till er fastighet